Partnerprogram for PTer og influencere

Har du lyst til å jobbe med en av de aller mest spennende merkevarene innen sportsernæring og helsekost? 

MyRevolution tilbyr et unikt og markedsledende partnerprogram til deg som enten er personlig trener, influencer eller lignende. Enkelt fortalt så får riktige samarbeidspartnere provisjon når de gir oss nye kunder. 

Dette blir utført med en helt ny provisjonsbasert modell basert på «Real Attribution» gjennom TradeTracker som løfter standarden for provisjonsbasert markedsføring og gir deg som "påvirker" salget mer rettferdig belønning, realverdi, transparens og resultater som ingen andre i bransjen tilbyr. Du vil dermed få en del av provisjonen uansett hvor du er i kundereisen, bare så lenge du er med!

Det krever lite teknisk kompetanse og du får du full oversikt over trafikk du genererer og provisjon du har opptjent.

Du får tilgang til unike lenker som du kan bruke der hvor du selv måtte ønske det. For en PT kan det være naturlig å linke til produktanbefalinger i programmer man gir til klienter. Har man f.eks en webside hvor man skriver om produkter eller lignende kan man gjøre det samme der.

Når en bruker klikker på en av disse, vil de automatisk ble sendt til vår side, salget blir registrert og du får en velfortjent provisjon når et salg er utført.

Oppdatert statistikk og rapporter

Du får personlig innlogging på en side hvor du kan sjekke status på salg, trafikk og provisjon.

Her er noen av fordelen med å bli en del av oss:

  • 18,5% provisjon (eks mva og frakt)
  • 30 dager cookie-tid
  • Eksklusivt partnerprogram, kampanjer og tilbud
  • Grafisk materiale ved behov
  • En dedikert partnernettverk account manager gjennom TradeTracker 

Registrer deg her.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål, vi ser frem til å samarbeide med deg!

Spons?

Vi får mange henvendelser relatert til sponsing. Vi har en egen dedikert side hvor man kan søke om dette. Merk at det stilles minimumskrav til søkere. De med mindre enn dette blir ikke besvar da vi ikke har kapasitet til å svare alle. 

Gå til denne siden for å lese mer.