Bli en Myo-Ambassadør!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Vi får mange forespørsler vedrørende samarbeid. Vi er veldig takknemlige og setter stor pris på interessen. For at et samarbeid skal fungere godt for begge parter er det svært viktig at du har en profil som er i tråd med våre verdier og som matcher merkevaren.

Forventninger til deg som ambassadør

Som ambassadør er du merkevarens ansikt utad, og det er derfor viktig at du markedsfører våre produkter i tråd med våre verdier. MyRevolution er en Norsk merkevare med fokus på helse og kvalitet, hvor vi ønsker å inspirere og motivere. Les mer om oss her.

Du vil jobbe med innholdsmarkedsføring, hvor det forventes at du bidra til å gjøre MyRevolution synlig ved å dele kunnskap og informasjon om merkevaren og om våre ulike produkter.

Her forventes det kvalitet i innhold som leveres til oss, og i det som postes i egne sosiale medier, med din egen touch selvfølgelig.

Myo-Ambassadør

Som en del av teamet vårt får du blant annet en personlig rabattkode som kan deles med dine følgere, venner og familie. Videre vil du få muligheten til å bli eksponert i våre egne sosiale medier og nyhetsbrev.

Du får testet det nyeste innen kosttilskudd, og får mulighet til å prøve ut nye produkter i forbindelse med produktlanseringer.

Slik går du frem om du ønsker å samarbeide med oss:

Fyll ut dette søknadsskjemaet og svar på vedlagte spørsmål og send dette til SoMe-ansvarlig: ida(krøllalfa)myrevolution.no

Merk: du må ha minimum 1500 følgere for å søke.

Vi gleder oss til å høre fra deg!