Ofte Stilte Spørsmål - FAQ

Hvilken fraktløsning blir benyttet?

Du kan velge mellom MyPack fra Postnord og Klimanøytral Servicepakke fra Posten. På MyPack sender vi de aller minste pakkene rett hjem i postkassen. Klimanøytral Servicepakke går derimot alltid til utleveringssted.

Hvor fort blir bestillingen sendt?

Alle ordre som kommer før 12:00 blir sendt samme dag.

Hvor fort får jeg bestillingen?

Klimanøytral Servicepakke: 1-3 virkedager.

MyPack: 1-3 virkedager (små pakker som går i postkassen: 5-7 virkedager).

 Kan jeg spore min bestilling?

Ja, du vil få en e-post med sporingslink på e-post, hvor du kan følge pakken frem til deg.

Får jeg beskjed når min bestilling er sendt?

Ja, du vil få en SMS og e-post med sporing når pakken blir sendt fra vårt lager.

Hva gjør jeg hvis det er skader på pakken?

Send et bilde av skaden samt en henvendelse til support@myrevolution.no

Hvilke betalingsmetoder benytter dere?

Du kan velge blant fire alternative betalingsmetoder: Faktura, delbetaling eller kortbetaling. For mer informasjon, se våre salgsbetingelser.

Er betalingsløsningen trygg?

Vi har alltid kunderelasjonen i fokus, så det oppstår ytterst sjelden problemer. Skulle likevel noe skje, vil vi selvfølgelig hjelpe deg med å finne en løsning. Vi beskytter også dine personopplysninger mot misbruk.

Hvordan returnerer man en vare?

Det finner du informasjon om på denne siden: retur og bytte.

Hvordan kan dere garantere høy produktkvalitet?

MyRevolution ble etablert i sin tid fordi vi så at markedet florerte med produkter av dårlig kvalitet, solgt til overpris – og vi ønsket å kunne selge produkter vi kunne stå inne for og ønske å bruke selv. Høyeste kvalitet har derfor alltid vært en av våre kjerneverdier, og vi betaler heller litt mer for en råvare som vi tjener litt mindre på, for å kunne garantere den høyeste kvaliteten ut til deg som kunde.

Vi kvalitetssikrer kontinuerlig produktene våre, og hvis nødvendig bytter vi både råvare og fabrikk hvis noen av delene ikke overholder våre strenge kvalitetskrav. Dette skaper lojale kunder som verdsetter kvalitet, og vi har kunnet bygge oss sakte mens sikkert opp som en seriøs og pålitelig aktør i et enormt marked siden oppstart i 2006.

Kan dere garantere at produktene er 100% fri for doping?

Vi produserer kun hos fabrikker i Norge og Sverige som har alle sertifiseringer for å garantere at alt er 100% dopingfritt, samtidig som dette er fabrikker som ikke har noen befatning med stoffer som står på dopinglisten. Vi fremskaffer nødvendig dokumentasjon på individuell forespørsel.

Hvorfor skal man velge MyRevolution?

MyRevolution har, gjennom sitt tette samarbeid med de aller fremste ekspertene innenfor treningsvitenskap og ernæring i Norge, utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av meget høy kvalitet. Vi kunne skrevet et helt foredrag om hvorfor nettopp våre produkter er så spesielle, men ønsker du kortversjonen, så ta en titt på denne siden.

Trenger jeg å ta Vital Skin hvis jeg allerede tar MyoCollagen?

Mange av våre kunder har gitt tilbakemeldinger om at MyoCollagen ikke bare har redusert ulike smerter i ledd og sener, men også at negler, hår og hud har blitt bedre. Siden doseringen i MyoCollagen er hele 10g pr dag vil det kunne bidra positivt til alle kollagene strukturer i kroppen.

Til Vital Skin har vi tatt frem et kollagenpeptid som har en unik struktur og sammensetning, spesielt utviklet for å stimulere og bidra til hudens kollagenproduksjon i dermis - det innerste hudlaget. Det er gjort studier som sammenligner dette kollagenpeptidet med placebo og viser en målbar reduksjon i rynker og cellulitter, forbedring i hudens elastisitet og fuktighet.

Samtidig vil sporstoffet silica ytterligere kunne stimulere kollagenproduksjonen, og kombinasjonen av disse to ingrediensene vil være bedre enn hver av dem separat. 

Vi har ingen forskning som sammenligner de to (Vital Skin og MyoCollagen), men synes den eksisterende forskningen på dette unike kollagenpeptidet ser veldig lovende ut.

Så vår anbefaling basert på det vi har av informasjon er at hvis hudens helse er viktig for deg, og du vil bruke både MyoCollagen og Vital Skin så kan du redusere MyoCollagen til halv dosering (5g) per dag og så Vital Skin i anbefalt dose (4 kapsler) per dag.


Vil jeg få noen effekt av Vital Skin hvis jeg har et godt kosthold/sunn livsstil/bruker hudprodukter?

For det første er det ikke alltid lett å definere hva et “godt” kosthold er, for her hersker det jo mange ulike oppfatninger - og hva som er godt for en person trenger ikke være like godt for en annen. Så i utgangspunktet skal et kosthold som dekker alle næringsbehov være nok, men vi vet jo både at det moderne kostholdet ikke alltid er så næringsrikt som mange tror - og at mange har ulike forutsetninger (stress, sykdommer, livsstil forøvrig) som gjør at de har større behov for næring enn de klarer å dekke fra kostholdet. 

Vi har sett mange eksempler på folk som trener mye, spiser godt, men som i en hektisk hverdag med mange baller i luften allikevel har lave nivåer av ulike verdier på blodprøver fordi kroppen deres enten ikke klarer å ta opp eller utnytte næringen fra maten sin.

Aminosyrer er byggeklossene til alle proteiner, og kollagen er det proteinet det finnes mest av i menneskekroppen - både i hud, hår, tenner, muskler, sener, brusk, ledd og knokler.

Vi har gjennom ikke bare tusener men millioner av år spist nese-til-hale av det vi har jaktet og fisket, som innebærer at vi også har lært oss å steke og koke kjøtt på beinet. Da får vi ikke bare aminosyrene fra muskelkjøttet, men også de fra bein og bindevev som det ikke er like mye av i muskelkjøttet. 

I moderne tid spiser svært mange kun renskåret kjøtt, og kombinert med de miljøpåkjenninger vi opplever i dag som våre forfedre hadde langt mindre av, så er det svært mye av både forskning og praktiske erfaringer som tyder på at det er gunstig å få i seg kollagen for å understøtte produksjonen av det i kroppen vår. 

Vi har fått hundrevis av tilbakemeldinger fra folk som har opplevd store forskjeller i hudkvalitet når de har brukt kollagen, og dette er mennesker som virkelig har prøvd ALT annet - så da føler vi at det blir feil å både bortforklare ALLE med placebo-effekt, eller beskylde en lang rekke uavhengige laboratorier og forskere for å jukse med studiene som faktisk viser at det HAR den positive effekten som folk opplever.

Så vår anbefaling her er å gi Vital Skin et forsøk i minst 60 dager, da det kan ta såpass lang tid å fornye hudcellene og subjektivt kunne observere en forskjell i hudkvalitet. Skulle du mot formodning være misfornøyd, så har vi en 100% fornøydhetsgaranti som gjelder i opptil 90 dager etter handelen der du får beholde produktet men pengene tilbake!