kollagen

MyoCollagen

ratingratingratingratingrating

(605)

MyoCollagen er Norges mest populære kollagenpulver. Hver dag blander tusenvis av faste kunder pulveret i kaffe, smoothie eller mat. MyoCollagen har 50-100 ganger høyere dosering enn de vanligste produktene på markedet.

  • Kollagenpeptider type 1, 2 og 3.
  • Høy renhet og kvalitet
  • Nøytral smak
  • 300g - 30 dager (pr pose)

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -20% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Kollagen produkt med måleskje og kollagen pulver foran.
Boks

På lager

kr 428,-

Engangskjøp

Tegn abonnement og spar opptil 20%

100% fornøydgaranti

MyoCollagen er Norges mest populære kollagenpulver. Hver dag blander tusenvis av faste kunder pulveret i kaffe, smoothie eller mat. MyoCollagen har 50-100 ganger høyere dosering enn de vanligste produktene på markedet.

  • Kollagenpeptider type 1, 2 og 3.
  • Høy renhet og kvalitet
  • Nøytral smak
  • 300g - 30 dager (pr pose)

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -20% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Ratings

Kundeopplastninger

Kollagen er det proteinet i menneskekroppen det finnes mest av, og kan utgjøre opptil 30% av alt proteinvev.

Det er essensielt for normal leddfunksjon og opprettholder også hudens elastisitet, som spiller en rolle i rynkedannelse. 

I tillegg er det en hovedingrediens i alt bindevev - hud, hår, tenner, muskler, sener, ledd og knokler.

De tre viktigste kollagentypene er:

  • Type 1 og 3: Hud, hår, tenner, sener og knokler
  • Type 2: Brusk og ledd

Normalt sett produserer kroppen tilstrekkelig med kollagen på egen hånd, men følgende kan hemme eller kraftig redusere kroppens produksjon: autoimmune tilstander, aldring, stress, røyking, overdreven soling, høyt sukkerinntak, og næringsfattig kosthold generelt.

Nese til hale

Menneskene har gjennom tusener av år praktisert såkalt nese-til-hale spising av animalske proteinkilder, der alle deler av fangsten ble brukt til matlagingen. I moderne kosthold er ikke dette like vanlig, noe som er synd fra et økonomisk og bærekraftig perspektiv. Vi fikk i oss kollagen gjennom koking av gryteretter, supper og kraft basert på sener, hud og knokler med eller uten muskelkjøtt og grønnsaker. 

Du kan hjelpe kroppen til å opprettholde normal kollagenproduksjon ved å spise et balansert kosthold, og forøvrig sørge for at du har en sunn livsstil. 

Det er ikke sånn at kollagen du spiser blir til kollagen i kroppen, og dermed heller ikke at kollagen i kostholdet fra f.eks. bindevev har noen direkte effekt på bindevev i kroppen.

Kroppen danner nemlig kollagen selv fra ulike aminosyrer fra maten du spiser, der spesielt glycin, prolin, hydroxyprolin og glutamin spiller viktige roller. Matvarer som er rike på disse aminosyrene er kylling, storfe, fisk, egg, melkeprodukter og bønner. 

Næringsstoffer som C-vitamin, sink og kobber deltar også i kollagenproduksjonen i kroppen, og spesielt sitrusfrukter, tomater, bladgrønnsaker, skalldyr, nøtter og bønner er rike på disse næringsstoffene.

MyoCollagen bidrar også med aminosyrer som kroppen bruker til sin egenproduksjon av kollagen, og kan derfor fungere som et tilskudd til et variert kosthold.

MyoCollagen er hydrolisert kollagen, som vil si kollagenprotein som er behandlet med enzymer i en skånsom prosess. Enzymene spalter peptidene på ulike steder, slik at det blir frie aminosyrer, og såkalte di- og tripeptider. Peptider tas opp i tarmcellene via spesifikke transportproteiner. 

Kollagenet har en renhet på over 90% og er en kilde til protein i et variert kosthold.

MyoCollagen har en anbefalt dagsdosering på 10g, der enkelte produkter på markedet kun inneholder mellom 50-100mg pr dosering. Det betyr at MyoCollagen 50-100 ganger mer kollagenpeptider pr dosering.

MyoCollagen er en 100% ren råvare der fremstillingsprosessen fjerner alt som kan påvirke kvaliteten - du får et protein som har de samme aminosyrene uansett hvilket dyr det kommer fra eller hvilket fôr dyret har fått.

Slik bruker du kollagenpulver

Anbefalt dagsdose er 10g. Bland 1 måleskje i juice, kaffe, te, smoothie eller liknende. Pulveret vil løse seg raskere opp i romtemperert væske. Rør eller bruk en shaker for å sikre at alt løser seg opp.

Proteinshake

Bland 1 måleskje MyoCollagen™ i din favorittsmak av MyoProtein™.

Smoothie

Tilsett 1 måleskje i din favoritt-smoothie. Blend i 5-10 sekunder og du får en smoothie med superkraft!

I mat

MyoCollagen™ er varmebestandig og lett å bruke i matlaging. Den mikses enkelt og har nøytral smak og lukt. Produktet er perfekt til bruk i supper, gryteretter eller liknende.

Næringsinnhold

Pr 100g | pr dosering (10g)

Energi 1502kJ/359Kcal | 150kJ/36Kcal

Fett 0g | 0g

 -hvorav mettede fettsyrer 0g | 0g

Karbohydrater 0g | 0g

-hvorav sukkerarter 0g | 0g

Protein 90g | 9g

Ingrediensliste

Hydrolisert kollagen (kollagenpeptider) fra storfe.

Allergiinformasjon

Ingen kjente allergener.

Viktig informasjon

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Opprinnelse

Forbrukertrygghet står sterkt i fokus hos MyRevolution. Som et ansvarlig premium brand har vi valgt å kun bruke den beste råvaren som er å oppdrive. Produktet har gått gjennom nøye kvalitetstester for å iverta våre kunders sikkerhet. Produktet er helt fritt for GMO.

Dyrehold

Hensyn til dyrehold syns vi imidlertid betyr svært mye, og produsenten vi har valgt overholder de aller strengeste retningslinjene for dyrehold i EU-regelverket. Kollagenet stammer fra storfe og friske dyr som har det bra og behandles på en etisk og bærekraftig måte.

Utvunnet av friske dyr som har blitt behandlet på en etisk og på en bærekraftig måte. Dyrene er heller ikke behandlet med hormoner.