kosttilskudd

Vital B-Vitamin Complex

ratingratingratingratingrating

(0)

Vital B-Vitamin Complex består av høye doser av de 8 b-vitaminene (1-2-3-5-6-7-9-12). Disse er viktige for hud, hår, negler, nervesystem og stoffskifte. Flere av disse bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.

  • Dekker totalt dagsbehov
  • Tilsatt c-vitamin og sink for økt effekt
  • Veganske kapsler
  • 90 kapsler - 90 dagers forbruk

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -20% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Boks

På lager

kr 248,-

Engangskjøp

Tegn abonnement og spar opptil 20%

100% fornøydgaranti

Vital B-Vitamin Complex består av høye doser av de 8 b-vitaminene (1-2-3-5-6-7-9-12). Disse er viktige for hud, hår, negler, nervesystem og stoffskifte. Flere av disse bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.

  • Dekker totalt dagsbehov
  • Tilsatt c-vitamin og sink for økt effekt
  • Veganske kapsler
  • 90 kapsler - 90 dagers forbruk

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -20% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Ratings

B-Vitamin Complex

I Vital B-Vitamin Complex får du alle b-vitaminene som er nødvendig for kroppen din. Ditt totale dagsbehov blir dekket med kun 1 vegansk kapsel pr dag.

B-vitaminer er viktige for at kroppen skal fungere skikkelig, da de er essensielle for mange metabolske prosesser. B-vitaminer er spesielt viktige for sunn hud, hår, øyne, lever og nervesystem. B-vitaminer hjelper kroppen med å omdanne mat til energi og er viktige for riktig cellevekst og deling.

De hjelper også kroppen med å metabolisere fett og proteiner og er avgjørende for riktig nerve- og hjernefunksjon.

Vannløselige B-Vitaminer

Vannløselige B-vitaminer er en gruppe på åtte essensielle vitaminer som er viktige for menneskers helse. Disse vitaminene spiller en viktig rolle i en rekke kroppsfunksjoner, inkludert energiproduksjon, nervefunksjon og fordøyelse. De er også nødvendige for sunn hud, hår, negler og øyne.

B-vitaminene inkluderer tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), pyridoksin (B6), biotin (B7), folsyre (B9) og kobalamin (B12). Disse vitaminene er vannløselige, noe som betyr at de løses opp i vann og kan raskt absorberes av kroppen.

Tiamin bidrar til å bryte ned karbohydrater og er viktig for energiproduksjonen.

Riboflavin hjelper kroppen å bruke oksygen og er viktig for å opprettholde sunt syn.

Niacin bidrar til å opprettholde sunn hud, fordøyelse og nervesystem.

Pantotensyre hjelper med metabolismen av fett og karbohydrater. Pyridoksin bidrar til å danne røde blodceller.

Biotin hjelper med metabolismen av karbohydrater, fett og proteiner.

Folsyre bidrar til å danne og vedlikeholde nye celler og er viktig for en sunn graviditet.

Kobalamin bidrar til å danne røde blodlegemer og bidrar til å holde nervesystemet sunt.

Vannløselige B-vitaminer kan finnes i en rekke matvarer, inkludert hele korn, egg, meieriprodukter, magert kjøtt, fisk, nøtter og belgfrukter. De er også tilgjengelige gjennom kosttilskudd slik som i Vital B-Vitamin Complex.

Trøtt, sliten og energiløs?

B-vitaminer er avgjørende for omsetningen av energi i kroppen. B-vitaminer hjelper til med å omdanne karbohydrater, proteiner og fett til energi. B-vitaminer spiller også en viktig rolle i produksjonen av røde blodceller, som er ansvarlige for å transportere oksygen til cellene i hele kroppen. Uten tilstrekkelige nivåer av B-vitaminer er ikke kroppen i stand til å produsere energi effektivt og kan bli sliten.

De vanligste B-vitaminene er B1 (Tiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Niacin), B5 (Pantotensyre), B6 ​​(Pyridoksin), B7 (Biotin), B9 (Folsyre) og B12 (Kobalamin). Hver av disse vitaminene bidrar til kroppens energiproduksjon på forskjellige måter.

B1 bidrar til å omdanne karbohydrater til energi, mens B2 bidrar til å omdanne fett og proteiner til energi. B3 hjelper til med å regulere blodsukkernivået, mens B5 bidrar til å produsere energi fra fett, proteiner og karbohydrater. B6 er essensielt for energiomsetningen, og B7 bidrar til å omdanne fettsyrer til energi. B9 er viktig for produksjonen av røde blodlegemer, og B12 bidrar til å omdanne karbohydrater til energi.

I tillegg til disse B-vitaminene er andre næringsstoffer som jern, magnesium og sink også involvert i kroppens energiproduksjon. En mangel på noen av disse næringsstoffene kan føre til tretthet og mangel på energi.

Oppsummert er B-vitaminer avgjørende for omsetningen av energi i kroppen. B-vitaminer bidrar til å omdanne karbohydrater, proteiner og fett til energi, og de spiller også en viktig rolle i produksjonen av røde blodlegemer.

En mangel på noen av disse næringsstoffene kan føre til tretthet og mangel på energi. Derfor er det viktig å sørge for at du får i deg tilstrekkelige nivåer av B-vitaminer for å opprettholde energinivået ditt.

Velg et komplett produkt

Å kombinere ulike B-vitaminer bidrar til å sikre at kroppen får i seg hele spekteret av nødvendige vitaminer og at hver av prosessene kan støttes på riktig måte.

Uten riktige mengder av hvert B-vitamin, kan kroppen være ute av stand til å bruke vitaminene effektivt, noe som fører til mangler og andre helseproblemer.

Slik bruker du Vital B-Vitamin Complex

Ta 1 kapsel på morgenen daglig, sammen med måltid.

Næringsinnhold

Innhold pr døgndose (1 kapsel)

Vitamin B1 (Tiamin) 11 mg (1000%)

Vitamin B2 (Riboflavin) 12,25 mg (875%)

Vitamin B3 (Niacin) 27 mg (169%)

Vitamin B5 (Pantotensyre) 8,1 mg (135%)

Vitamin B6 (Pyridoksinhydroklorid) 4,72 mg (337%)

Vitamin B7 (Biotin) 225 μg (450%)

Vitamin B9 (Folsyre) 200 μg (100%)

Vitamin B12 (Methylcobalamin) 500 μg (20000%)

Vitamin C (Askorbinsyre) 125 mg (156%)

Sink (Sinkglukonat) 7,25 mg (72,5%)

Ingrediensliste

L-askorbinsyre (vitamin C), Sinkglukonat (sink), fyllstoff (maltodekstrin), Nikotinamid (vitamin B3), emulgator (magnesiumsalter av fettsyrer), Tiaminmononitrat (vitamin B1), Riboflavin (vitamin B2), D-kalsiumpantotenat (vitamin B5), Pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), antiklumpemiddel (silika), Metylkobalamin (Vitamin B12), D-biotin (Vitamin B7), Pteroylmonoglutaminsyre (Vitamin B9). Kapsel (pullulan (E1204)).

Allergiinformasjon

Ingen kjente allergener. 

Viktig informasjon

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Skal kun brukes av friske personer. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.