kollagen

Vital Skin

ratingratingratingratingrating

(11)

Vital Skin er spesielt utviklet for å forbedre hudens elastisitet, øke fuktighetsnivå, samt redusere linjer. Inneholder næring som styrker og smører huden innenfra. Vital Skin kan:

 • Gjenopprette hudens ungdommelighet
 • Forbedre hudens elastisitet og fuktighet
 • Redusere og forebygge linjer
 • 120 kapsler - 30 dager

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -25% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Boks

På lager

kr 318,-

Engangskjøp

Tegn abonnement og spar opptil 20%

100% fornøydgaranti

Vital Skin er spesielt utviklet for å forbedre hudens elastisitet, øke fuktighetsnivå, samt redusere linjer. Inneholder næring som styrker og smører huden innenfra. Vital Skin kan:

 • Gjenopprette hudens ungdommelighet
 • Forbedre hudens elastisitet og fuktighet
 • Redusere og forebygge linjer
 • 120 kapsler - 30 dager

Velg abonnement - Spar penger:

Velg levering hver 3. måned å få -25% på første leveranse og -10% på fornyelser. Introduksjonstilbudet gjelder nye abonnementskunder.

Ratings

Kundeopplastninger

Nutrikosmetikk - hudpleie innenfra

Siden vi vet at sunn hud ikke alene kommer fra god hudpleie og et sunt kosthold ønsker vi å informere deg om et helt nytt konsept innen hudpleie som heter nutrikosmetikk, som vil si hudpleie som kommer innenfra. Vi er derfor litt stolte når vi nå lanserer et kosttilskudd med navn Vital Skin, som er spesielt utviklet for å gi deg en vakker, frisk og klar hud sammen med dine gode vaner og rutiner.

I Vital Skin har vi kombinert kollagenpeptider spesielt fremstilt og patentert for hudens behov, med silica - det tredje mest vanlige sporstoffet i menneskekroppen og ansett som viktig for å stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon.

I dermis, det midterste laget av huden, støtter kollagen de såkalte fibroblastene, der cellefornyelsen skjer. Denne prosessen reduseres naturlig med aldring.

Resultatet er et redusert kollagennivå i huden og en hud med aldringstrekk. Med riktig næring kan man motvirke denne prosessen. Vital Skin er utviklet nettopp for å gjenopprette hudens naturlige støtteapparat. 

Vital Skin kan derfor gi deg fin og frisk hud ved å gjenopprette fuktighet og elastisitet, og vil på den måten redusere linjer og opprettholde den ungdommelige mykheten.

Forskning viser at kollagen som tilskudd også kan: 

 • Redusere cellulitter
 • Motvirke solskader fra UV-B stråling
 • Øke styrken og veksthastigheten til neglene

Forskning har flere ganger påvist effekten av å innta kollagenpeptider. For å lese mer om resultatene av testene kan du gå nærmere inn på disse studiene:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=verisol

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26561784

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23949208

Trenger man Vital Skin om man allerede tar MyoCollagen?

Mange av våre kunder har gitt tilbakemeldinger om at MyoCollagen ikke bare har redusert ulike smerter i ledd og sener, men også at negler, hår - og hud - har blitt bedre. Siden doseringen i MyoCollagen er hele 10g pr dag vil det kunne bidra positivt til alle kollagene strukturer i kroppen. 

Til Vital Skin har vi tatt fram et kollagenpeptid som har en unik struktur og sammensetning, spesielt utviklet for å stimulere og bidra til hudens kollagenproduksjon i dermis - det innerste hudlaget. Det er gjort studier som sammenligner dette kollagenpeptidet med placebo og viser en målbar reduksjon i rynker og cellulitter, forbedring i hudens elastisitet og fuktighet. 

Samtidig vil sporstoffet silica ytterligere kunne stimulere kollagenproduksjonen, og kombinasjonen av disse to ingrediensene vil være bedre enn hver av dem separat. 

Vi har ingen forskning som sammenligner de to (Vital Skin og MyoCollagen), men synes den eksisterende forskningen på dette unike kollagenpeptidet ser veldig lovende ut. 

Så vår anbefaling basert på det vi har av informasjon er at hvis hudens helse er viktig for deg, og du vil bruke både MyoCollagen og Vital Skin så kan du redusere MyoCollagen til halv dosering (5g) per dag og så Vital Skin i anbefalt dose (4 kapsler) per dag.

Får man effekt av Vital Skin hvis man har et godt kosthold/sunn livsstil/bruker hudprodukter?

For det første er det ikke alltid lett å definere hva et “godt” kosthold er, for her hersker det jo mange ulike oppfatninger - og hva som er godt for en person trenger ikke være like godt for en annen. Så i utgangspunktet skal et kosthold som dekker alle næringsbehov være nok, men vi vet jo både at det moderne kostholdet ikke alltid er så næringsrikt som mange tror - og at mange har ulike forutsetninger (stress, sykdommer, livsstil forøvrig) som gjør at de har større behov for næring enn de klarer å dekke fra kostholdet. 

Vi har sett mange eksempler på folk som trener mye, spiser godt, men som i en hektisk hverdag med mange baller i luften allikevel har lave nivåer av ulike verdier på blodprøver fordi kroppen deres enten ikke klarer å ta opp eller utnytte næringen fra maten sin.

Aminosyrer er byggeklossene til alle proteiner, og kollagen er det proteinet det finnes mest av i menneskekroppen - både i hud, hår, tenner, muskler, sener, brusk, ledd og knokler.

Vi har gjennom ikke bare tusener men millioner av år spist nese-til-hale av det vi har jaktet og fisket, som innebærer at vi også har lært oss å steke og koke kjøtt på beinet. Da får vi ikke bare aminosyrene fra muskelkjøttet, men også de fra bein og bindevev som det ikke er like mye av i muskelkjøttet. 

I moderne tid spiser svært mange kun renskåret kjøtt, og kombinert med de miljøpåkjenninger vi opplever i dag som våre forfedre hadde langt mindre av, så er det svært mye av både forskning og praktiske erfaringer som tyder på at det er gunstig å få i seg kollagen for å understøtte produksjonen av det i kroppen vår. 

Vi har fått hundrevis av tilbakemeldinger fra folk som har opplevd store forskjeller i hudkvalitet når de har brukt kollagen, og dette er mennesker som virkelig har prøvd ALT annet - så da kan føler vi at det blir feil å både bortforklare ALLE med placebo-effekt, eller beskylde en lang rekke uavhengige laboratorier og forskere for å jukse med studiene som faktisk viser at det HAR den positive effekten som folk opplever.

Så vår anbefaling her er å gi Vital Skin et forsøk i minst 60 dager, da det kan ta såpass lang tid å fornye hudcellene og subjektivt kunne observere en forskjell i hudkvalitet. Skulle du mot formodning være misfornøyd, så har vi en 100% fornøydhetsgaranti som gjelder i opptil 90 dager etter handelen der du får beholde produktet men pengene tilbake!

Slik bruker du Vital Skin

4 kapsler daglig, fortrinnsvis sammen med måltid.

Næringsinnhold

Pr 1 kapsel | pr 4 kapsler

Kollagenpeptider 650mg | 2600mg

Silicon Dioxide (silica) 50mg | 200mg

Ingrediensliste

Kollagenpeptider (fra storfe), Silicon Dioxide

Allergiinformasjon

Ingen kjente allergener.

Viktig informasjon

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Opprinnelse

Forbrukertrygghet står sterkt i fokus hos MyRevolution. Som et ansvarlig premium brand har vi valgt å kun bruke den beste råvaren som er å oppdrive. Produktet har gått gjennom nøye kvalitetstester for å iverta våre kunders sikkerhet.

Dyrehold

Hensyn til dyrehold syns vi imidlertid betyr svært mye, og produsenten vi har valgt overholder de aller strengeste retningslinjene for dyrehold i EU-regelverket.

Kollagenet blir utvunnet av friske dyr som har blitt behandlet på en etisk og bærekraftig måte. Dyrene er heller ikke behandlet med hormoner.