FRI FRAKT OVER 800,-

VEGAN PROTEIN - 500g - Natural

249 NOK
100% vegansk proteinformel med hamp, ris og havreprotein.

Tilgjengelighet: På lager

 249,-

100% vegansk proteinformel med hamp, ris og havreprotein.

• Rik på protein

• Inneholder Omega-3 og -6

• Anti-inflammatorisk funksjon

• Rik på kalsium og jern

• Rik på fiber

 

Hampprotein
Hamp-protein er ekstrahert fra planten Cannabis Sativa ved sliping av frøene og ved hjelp av kaldpressing. Hamp-protein gir et komplett utvalg og riktig forhold av alle de essensielle aminosyrene. De er svært rike på essensielle fettsyrer, inkludert omega-3 og omega-6, vitamin C, kalsium og jern. Fettsyrene er viktige for kontroll av den inflammatoriske prosessen, og fremmer sunn hormonbalanse.

Risprotein
Dette proteinet blir ekstrahert fra brune riskorn. Meget rik på protein; gir ca 24 g protein pr. 30 g. Veldig rik på kalsium og jern. En av de mest interessante egenskapene for dette proteinet er opptakstiden. Dette ligger mellom myseproteiner og kasein, noe som innebærer en jevn tilførsel av aminosyrer til musklene.

Havreprotein
Utmerket kilde til B-vitaminer, vitamin A, vitamin E og vitamin D. Den inneholder også kalsium, jern og sink. Beta-glukaner som er tilstede i dette proteinet er forbindelser som absorberer kolesterol (dårlig) og syrer fra tarmen, dermed unngår de skadelige forbindelser i kroppen. Dette proteinet er også anbefalt for diabetikere da den inneholder løselig fiber som gjør det mulig å stabilisere blodsukkernivåer, og fordi det reduserer opptaket av sukker i tarmen, reduseres også blodnivåer.

Bruksanvisning:

1-3 porsjoner daglig avhengig av mengden protein du inntar via mat. 

1 servering 20 g 

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon 25 g

Energi

1790 kJ/430 kcal

448 kJ/108 kcal

Fett
-hvorav mettet fett

12 g
1 g

3 g
0,25 g

Karbohydrater
-hvorav sukkerarter

12,0 g
1 g

3 g
0,25 g

Protein

68,0 g

0 g

Salt

0,2 g

0,05 g

Innhold:

Havre, ris, hamp, linfrø, solsikke, psylliumfrø, emulgeringsmiddel (solsikkelecitin), søtningsmiddel (stevia)

Viktig informasjon

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dagdsose bør ikke overskrides.