FRI FRAKT OVER 800,-

T-Rex™ Fettforbrenner - 120 tabletter

T-Rex assisterer fettforbrenning. Vår fatburner er basert på en ny og ekstremt effektiv formel, som også gir deg helsemessige gevinster og mentalt overskudd!

Tilgjengelighet: På lager

 298,-

T-Rex

T-Rex er en av de kraftigste fettforbrennerene tilgjengelig på markedet. Om du driver med slanking og vil gå ned i vekt, så er dette kosttilskuddet noe for deg. T-Rex er basert på en ny og ekstremt effektiv formel som også gir deg helsemessige gevinster og mentalt overskudd!

Theobromine fra kakao er en naturlig afrodisiak og stimulant som også kan ha en mild diuretisk/vanndrivende effekt.

Den finnes i varierende mengder i sjokolade, men her får du en potent dose i hver tablett. Grønn te er en kraftig anti-oksidant og inneholder både koffein og polyfenoler som EGCG - kjent for å stimulere forbrenningen samt hemme appetitt. Faktisk så viser en grønn te-studie fra Laval University at du kan forbrenne 178 kalorier ekstra bare med et tilskudd av grønn te. 

T-Rex gir deg bedre konsentrasjon og mer energi på trening og i hverdagen. Vektreduksjon vil gå hurtigere med T-Rex enn uten, dette på grunn av en høyere fettforbrenning. T-Rex gir også en lavere sultfølelse, som gjør det lettere å følge et kaloriredusert kosthold.

Innhold per maks døgndose: 4 tabletter 

  • Kakaoekstrakt 1000mg (**)
    Herav theobromine 200mg
  • Grønn te-ekstrakt 1000mg (**)
    Herav naturlig koffein 300mg

% av anbefalt daglige inntak(ADI) av referanseverdi. **ingen referanseverdi.

Dosering:

Ta 1 tablett 3-4 ganger daglig, fortrinnsvis utenom måltider (minst 1 t før eller etter) og ca 30 min før trening. Maks effekt oppnås kun ved å kombinere produktet med et kaloriredusert kosthold.

120 tabletter - tilsvarende 30-40 dagers forbruk ved angitt døgndose.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Skal kun brukes av friske personer. Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn. Barn, gravide og ammende bør ikke benytte produkter med koffein.

Ingredienser:

Kakaoekstrakt (Theobroma cacao), grønn te-ekstrakt (Camellia sinesis), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), dekstrose, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsium fosfat), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (karminer).