FRI FRAKT OVER 800,-

MyoProtein™ 600g Mocca Chocolate

298 NOK

MyoProtein™ - for deg som vil ha det aller beste

MyoProtein™ er utviklet av Børge Fagerli, en av de fremste autoritetene på kosttilskudd, trening og livsstil. Her får du 35g* myse- og kasein-proteinisolat i verdensledende kvalitet og i et optimalt forhold på 50:50. (*pr shake). Smak av den velsmakende kaffedrikken, rundet av med melkesjokolade.

 • 35g protein pr shake
 • Proteinpulver i verdensklasse
 • Velsmakende kaffe, rundet av med herlig melkesjokolade

Tilgjengelighet: På lager

 298,-

MyoProtein - For deg som vil ha det aller beste

35g* myse- og kasein-proteinisolat i verdensledende kvalitet, i et optimalt forhold på 50:50. (*pr shake). Som den velsmakende kaffedrikken, rundet av med melkesjokolade. En ekte smaksvinner!

MyoProtein™ er utviklet av Børge Fagerli, en av de fremste autoritetene på kosttilskudd, trening og livsstil. 

Prøv bestselgeren og smaksvinneren MyoProtein i dag!

 • 50:50-fordeling av myse og kasein av reneste kvalitet, ansett av nyere forskning som den mest optimale sammensetningen for folk som trener aktivt og ønsker de beste resultatene

 • En komplett aminosyreprofil, naturlig høyt innhold av BCAA, spesielt aminosyren leucine som står sentralt for oppbygging og restitusjon etter harde treningsøkter

 • 35g PROTEIN, hvorav: 7,5g naturlig BCAA og 5g naturlig Glutamin

 • Laktoseredusert (tilnærmet fritt for laktose)

 • Optimal proteinsyntese

 • Høyeste biologiske verdi (BV) samt PDCAAS som er gullstandarden for proteinkvalitet

 • Ikke tilsatt sukker

 • Fettredusert

 • Lett å mikse

 • Fritt for aspartam, GMO og gluten

Myoprotein™ er vårt aller beste proteinpulver. Proteinisolat har over 90% proteininnhold, og er tilnærmet fritt for laktose og fett. Med en unik og avansert filtreringsteknologi bevarer man et usedvanlig høyt innhold av BCAA, også kjent som forgrenede aminosyrer, samt glutamin. Disse er kritiske for rask muskeloppbygging og restitusjon.

I MyoProtein får du en komplett aminosyreprofil med høyt proteininnhold.

MyoProtein™ er sammensatt av melkeproteinene myse som har hurtig opptak og stimulerer proteinsyntese, og kasein som har tregere opptak og motvirker nedbrytning av muskelmasse. Forskning har indikert at dette mest sannsynlig er den optimale kombinasjonen for proteintilskudd.

Det som gjør MyoProtein™ til et av de reneste produktene på markedet er at vi benytter en kombinasjon av de avanserte teknologiene kryss- og mikrofiltrering under produksjonen. Dette bevarer en større andel av de viktige mikronæringsstoffene og de essensielle muskeloppbyggende aminosyrene. Filtreringen vi benytter sørger også for at næringstoffer som kan ha en positiv effekt på immunforsvar, og helse blir bevart.

MyRevolution™ har satt fokus på en smaksopplevelse som utklasser det meste på markedet. MyoProtein er heller ikke tilsatt sukker slik som mange proteinpulver på markedet i dag er uten å deklarere det på etiketten.

HVORFOR ISOLAT?

MER VERDI FOR PENGENE

Proteinisolat inneholder mer biotilgjengelig protein sammenlighet med protein fra konsentrat som har høyt innhold av fett og karbohydrater.

Mer for pengene med MyoProtein

KJAPPERE RESULTATER

Øk restitusjonen din med den mest optimale aminosyreprofilen og proteinkombinasjonen.

Kjappere resultater med MyoProtein

MINDRE OPPBLÅSTHET

Med bruk av isolater får du et så rent proteintilskudd at vi nærmest eliminerer innholdet av laktose. Resultatet blir at du ikke får den ubehagelige oppblåste følelsen i magen som mange opplever med proteinpulver av dårligere kvalitet.

Oppblåst pga proteinpulver

UTVIKLET AV BØRGE FAGERLI

MyoProtein™ er utviklet av Børge Fagerli, en av de fremste autoritetene på kosttilskudd, trening og livsstil. Børge er i dag kjent internasjonalt som en av de ledende autoritetene innenfor områdene trening og kosthold.

Han står bak trenings- og kostholdskonsepter som Health & Fitness Concept, Myo-reps™ og Biorytmedietten, og har vært foreleser og fagansvarlig ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT), herunder Elite Trainer og Rehab Trainer, i en årrekke.

SLIK BRUKER DU DET:

MyoProtein™ kan brukes til vektreduksjon i et kaloriredusert kosthold når det erstatter kaloririke måltider. Proteintilskudd gir bedre metthetsfølelse, forbrenning og bevarer muskelmasse på diett.

MyoProtein™ kan brukes til vektøkning når det tas i tillegg til det vanlige kostholdet, fortrinnsvis i kombinasjon med karbohydrater og fett. Proteintilskudd støtter oppbygging og restitusjon for aktive mennesker.

Kan brukes som et kjapt og enkelt mellommåltid 1-3 ganger per dag avhengig av behov.

SHAKE

En MyoProtein™shake rett etter treningen er en perfekt måte for å få i gang restitusjonen så kjapt som mulig. Det er også lurt med en proteinshake på morgenen for å få en proteinrik start på dagen.

Bland 2 måleskjeer med din MyoProtein™favoritt i shakeren sammen med 3-4dl vann eller melk og rist løs i 5-10 sekunder. La shaken stå noen minutter før inntak. Ønsker du mer fyldig smak varierer du mengden væske.

BLENDER

Legg til 2 måleskjeer i din favorittsmoothie. Blend i 5-10 sekunder og du får en smakfull smoothie med mye proteiner.

MYOPROTEIN™ MER ENN "BARE" PROTEINSHAKE

MyoProtein™ smaker fantastisk og er lett å mikse. Du kan benytte dette produktet i en rekke forskjellige oppskrifter for å få mer variasjon i hverdagen. Miks en måleskje inn i havregryn, yoghurt, kesam, cottage cheese, eller til og med ferdig kokt ris for en velsmakende grøt. Om du liker å bake kan du bruke MyoProtein™ i diverse bakst som muffins, kjeks, brownies, brød eller pannekaker. Prøv en scoop eller to neste gang du baker for en mer proteinrik smaksopplevelse!

MyoPancakes

 • 2 bananer
 • 100g rismel eller annet glutenfritt mel
 • 2 egg
 • 1 teskje natron eller bakepulverProteinpannekaker av MyoProtein
 • 1 scoop av din MyoProtein™favoritt
 • ½ teskje kardemomme
 • 1 teskje kanel
 • Noen dråper vaniljeessens eller et lite dryss vaniljepulver

Mos bananer, og visp inn de andre ingrediensene, stek 2-3 min på hver side i varm panne (ikke altfor varm) i kokosnøttolje eller ekte smør. Serveres med bær, lønnesirup, eller hva du måtte foretrekke av topping.

Du kan også blande ut MyoProtein i litt melk, kokosmelk eller vann til en tykk grøt og smøre det oppå. MyoProtein Mocca Chocolate og peanøttsmør eller mandelsmør er en sikker vinner!

MyoProtein ™ Mocca Chocolate Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100g pr dosering 40g
Energi 1548kJ/368kcal 619kJ/150kcal
Protein 85,1g 34,0g
Fett 1,5g 0,6g
Karbohydrat 2,7g 1,1g

Ingrediensliste: 

Melkeproteinisolat, myseprotein/whey-isolat, fettredusert kakaopulver, aromaemner, søtningsmiddel (sukralose), fortykningsmiddel (soyalecitin).

Allergiinformasjon: Produktet inneholder melkekomponenter og lecitin (soyalecitin).

* Inneholder en fenylalaninkilde.

OBS! Næringsinnholdet er basert på analyserte verdier i ferdig produkt, og ikke råvare eller tørrstoff som i enkelte andre produkter av tilsvarende art.

Viktig informasjon

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dagdsose bør ikke overskrides.