FRI FRAKT OVER 800,-

MyoPWO™ - 240g - Powerful Peach

398 NOK

Ny kraftig 2. generasjons PWO med rødbeteekstrakt

Da det finnes en del PWO-produkter på markedet med ulikt innhold og kvalitet, valgte vi å utvikle vår egen velbalanserte PWO basert på selvutviklet oppskrift. I MyoPWO har vi som alltid tatt med ingredienser med best dokumentert effekt, i doseringer som både er effektive og trygge, og utelatt de vi anser som ineffektive eller potensielt skadelige.

  • Ny kraftig 2. generasjons PWO med rødbeteekstrakt
  • Motvirker tretthet og utmattelse
  • Gir deg en ekstra boost på trening

Tilgjengelighet: På lager

 398,-

Ny kraftig 2. generasjons PWO med rødbeteekstrakt

MyoPWO - Din perfekte treningspartner

PWO er en forkortelse på Pre- Workout eller Før-Trening på norsk, og henviser til produkter med ingredienser beregnet til å øke prestasjonsnivå og fokus. Da det finnes en del PWO-produkter på markedet med ulikt innhold og kvalitet, valgte vi å utvikle vår egen velbalanserte PWO basert på selvutviklet oppskrift. I MyoPWO har vi som alltid tatt med ingredienser med best dokumentert effekt, i doseringer som både er effektive og trygge, og utelatt de vi anser som ineffektive eller potensielt skadelige.

  • Ny kraftig 2. generasjons PWO med rødbeteekstrakt
  • Gir deg en ekstra boost på trening
  • Motvirker tretthet og utmattelse
  • Fantastisk god smak av fersken

Hvorfor velge MyoPWO?

Citrullin er en aminosyre som fungerer som en såkalt vasodilator som betyr at den har egenskapen til å åpne opp blodårene og gi økt blodgjennomstrømning. Dette er gunstig for både utholdenhet og hjerte-/karsystem.

2. generasjons PWO med rødbeteekstrakt

Rødbeteekstrakt

Ekstrakt av rød spinat og rødbete inneholder vasodilatoren nitrat som øker effekten av citrullin. Dette vil føre til at musklene dine blir mer utholdende og du vil få bedre utnyttelse av treningen da blodgjennomstrømning og oksygentilførsel øker.

Taurin er også en aminosyre som øker energinivået og utholdenheten. Den fungerer som en antioksidant og er gunstig for hjertefunksjonen.

Beta-alanin bidrar til å kunne gi noen ekstra repetisjoner under treningen, og til å øke prestasjonen i idretter som krever spenst, hurtighet og kraft.

Den synergistiske kombinasjonen av aminosyrene fenylalanin og tyrosin kan øke nivåene av neurotransmitteren dopamin; et viktig signalstoff i hjernen ansvarlig for motivasjon og såkalt viljestyrt bevegelse. I MyoPWO vil du oppleve at denne duoen gir deg mer “trøkk” når du skal prestere.

Som en perfekt avrunding på denne kraftfulle ingredienslisten har vi koffein, den kanskje mest kjente prestasjonsfremmende stimulanten, som også motvirker tretthet og utmattelse.

Når du jakter på nye personlige rekorder, eller bare savner det lille ekstra på trening og i hverdagen, er MyoPWO din perfekte treningspartner!

UTVIKLET AV BØRGE FAGERLI

MyoProtein™ er utviklet av Børge Fagerli, en av de fremste autoritetene på kosttilskudd, trening og livsstil. Børge er i dag kjent internasjonalt som en av de ledende autoritetene innenfor områdene trening og kosthold.

SLIK BRUKER DU DET:

Ta 2 måleskjeer (8g) med 3-4 dl vann i en shaker og rist eller rør ut. Drikkes 30 minutter før trening.

MyoPWO™ Powerful Peach Næringsinnhold

Næringsinnhold pr dosering (8g)
Citrullin 2000 mg
Taurin 1000 mg
Beta-alanin 1000 mg
Fenylalanin 500 mg
Tyrosin 500 mg
Koffein 175 mg
Rød spinat 1000 mg
Rødbetepulver 1000 mg

Ingrediensliste:

Citrullin-DL-malate, taurin, beta-alanin, rødbetepulver, rød spinatpulver, L-fenylalanin, L-tyrosin, trikalsiumfosfat, koffein, sukralose, acesulfam-K, aromaer, silikondioksid. Inneholder kunstige søtstoff.

Allergiinformasjon: Ingen kjente allergener.

Viktig informasjon:

Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Skal kun brukes av friske personer. Barn, gravide og ammende bør ikke benytte produkter med koffein. 

Oppbevaring: Tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.