FRI FRAKT OVER 800,-

MyoZMA™ - 120 kapsler

198 NOK

MyoZMA er en synergistisk kombinasjon av magnesium, sink og vitamin B6.

MyoZMA inneholder sentrale vitaminer og mineraler som en stor del av befolkningen har mangler på, og spesielt gjelder dette aktive og atletiske mennesker.

  • Dypere søvn
  • Raskere restitusjon
  • Motvirker stølhet og kramper

Tilgjengelighet: På lager

 198,-

MyoZMA™

Den opprinnelige patenterte formelen ZMA er kombinasjonen magnesium, sink og vitamin B6. Dette er sentrale vitaminer og mineraler som en stor del av befolkningen har mangler på, og spesielt gjelder dette aktive og atletiske mennesker som ikke passer på at de får dekket næringsbehovene sine fra kostholdet. I MyoZMA har vi i tillegg justert på doseringen av hver enkelt ingrediens og utelukkende brukt beste kvalitet for å sikre best mulig biotilgjengelighet og effekt.

Det ingen tenker på...

Mange tror nok at jo høyere dose vitaminer og mineraler, jo bedre er det. Dette er feil, og en potensielt farlig tankegang. Det finnes til enhver tid en optimal dose, og målet skal være å dekke en eventuell mangeltilstand - og da kreves ingen overdose. Faktisk har mange ZMA-produkter på markedet for høyt innhold av sink, som kan være toksisk (giftig) i for høye doser - og vitamin B6, som kan fungere stimulerende i stedet for beroligende i for høye doser. Da mister man litt av poenget med å ta produkter før leggetid. 

I MyoZMA har vi derfor justert ned doseringen av sink og vitamin B6. Til gjengjeld har vi økt doseringen av magnesium, som vil ha en positiv effekt på muskelfunksjon og søvnkvalitet. 

MyoZMA er en synergistisk kombinasjon av magnesium, sink og vitamin B6, som kan gi følgende fordeler: 

  • Bedre og dypere søvn

  • Støtter optimal hormonproduksjon

  • Forbedret elektrolyttbalanse

  • Forbedret insulinfølsomhet, en markør for diabetes type 2

  • Bedre og raskere restitusjon

  • Motvirker stølhet og kramper

  • Støtter immunforsvaret 

Bruksanvisning:

2 kapsler daglig, fortrinnsvis før leggetid. Bør ikke kombineres med jern- eller kalsiumtilskudd.

MyoZMA™ NÆRINGSINNHOLD

Næringsinnhold

pr servering (2 kapsler)

ADI %

Magnesium (fra magnesium citrat)

400mg

107%

Sink (fra sink/zink-gluconat)

16mg

160%

B6 (pyrodoxine hcl)

3mg

214%

% av ADI - Av anbefalt daglig inntak. 

INGREDIENSLISTE:

Magnesium-citrat, sink-glukonat, vitamin B6 (pyrodoxin hcl), gelatin i kapselmaterialet (fra storfe) fargeemne: titandioksid.

VIKTIG INFORMASJON

Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Skal kun brukes av friske personer. Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.