FRI FRAKT OVER 800,-

MyoCollagen™ 300g

348 NOK

MyoCollagen™ - enkelt fortalt superproteinet du ikke visste du manglet!

Produktet består av en kombinasjon av kollagene proteiner av type 1 og 2 som er spesielt viktige for hud, ledd, tarm, hår, negler og er samtidig betennelsesdempende.

MyoCollagen™ er basert på storfe og er så eksepsjonelt rent (97%) at det er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber.

  • Bra for hud, hår, negler, tarm og virker betennelsesdempende
  • Forsterker ledd og skjelett
  • Består av kollagen type 1 og 2

Tilgjengelighet: På lager

 348,-

Superproteinet du ikke visste du manglet!

MyoCollagen™ er et såkalt kollagent protein, enzymatisk spaltet (hydrolysert) som sikrer maksimalt opptak og biotilgjengelighet. MyoCollagen™ er basert på storfe, men er så eksepsjonelt rent (97%) at det er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber. Produktet er en proprietær kombinasjon av kollagen type 1 og 2.

MyoCollagen™ har nøytral smak og lukt, og det blander seg kjapt og lett både i kald og varm væske.

Det nye familiemedlemmet erstatter på ingen måte MyoProtein™, men brukes som et tilleggsprodukt for å oppnå en synergistisk effekt.

Kollagen´s nøkkelegenskaper:

GJENOPPLIVER HUDEN DIN

Kollagenpeptider forsterker barrierefunksjonen i huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, som derved reduserer rynker og opprettholder den ungdommelige mykheten.

KAN REDUSERE LEDDPLAGER

Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og bein. Tilskudd av kollagen i kostholdet kan for enkelte bidra positivt til gjenoppbyggings- og reparasjonsprosessen, og dermed forebygge og lindre leddplager.

STYRKER HÅR OG NEGLER

Daglig supplementering med kollagen kan også øke neglenes styrke og veksthastighet.

STYRKET HJERNEFUNKSJON OG MOTORIKK

MyoCollagen™ inneholder glycin som fungerer som en nevrotransmitter involvert i motorikk og nervebaner.

DYPERE OG BEDRE SØVN

Kollagene proteiner som tas ved leggetid tilfører aminosyren arginin som stimulerer naturlig veksthormon i løpet av natten og gir bedre søvnkvalitet.

BETENNELSESDEMPENDE OG STYRKE IMMUNFORSVAR

MyoCollagen kan virke betennelsesdempende og samtidig styrke ditt imnunforsvar.

NØYTRAL SMAK OG LUKT. BLANDER SEG LETT

Produktet blandes enkelt ut i både varm og kald væske. Tas godt opp i kroppen.

PRODUKTET ER FRI FOR GMO

Produktet er helt fritt for GMO.

MER ENN "BARE" ET PROTEIN

Kollagene proteiner er noe de fleste av oss har store mangler av i det moderne kosthold, da vi bruker mindre kraft i den moderne matlagingen.

Tradisjonelt sett har imidlertid menneskene alltid laget mat ved å bruke kjøtt PÅ beinet som ble tilberedt med lavere temperaturer over flere timer, for eksempel i gryteretter. Bare spør bestemor og oldemor! Under denne prosessen ble de kollagene proteinene oppløst og trakk inn i muskelkjøttet sånn at kroppen kunne nyttiggjøre seg det. Alternativt ble beinene kokt kraft på, som så ble konsumert med kjøtt eller som base i for eksempel supper.

Aminosyrer som glycin, glutamin og prolin, som det finnes svært mye av i kraft eller langsomkokt kjøtt på beinet, bidrar til å helbrede lekkasje i tarmcelleveggen, og denne lekkasjen er en del av årsaken til at mange har matintoleranser/-allergier og i verste fall utvikler inflammasjoner og autoimmune tilstander.

Ved å innta kollagene proteiner vil du altså få en betennelsesdempende (anti-inflammatorisk) effekt og bidra til å gjenoppbygge tarmcelleveggen. Dette vil forebygge eller til og med helbrede flere av de negative helsemessige effektene folk går rundt med uten å vite årsaken.

Utover vitaminer og mineraler er kollagenpeptider en svært god kilde til glykosaminglykaner som kondroitin, glukosamin, hyaluronsyre, heparin og keratin som går rett ut i knokler og ledd samt alle deler av kroppen hvor disse trengs. Du oppnår positive effekter på hud og hår, ledd, skjelett, tenner, øyne, arterier og mye, mye mer.

SLIK BRUKER DU MYOCOLLAGEN™

Anbefalt dagsdose for kollagen er 10-15 g (ca 1 toppet måleskje). Bland derfor 1 måleskje i 2 dl vann, juice, kaffe, te, smoothie eller liknende. Sørg for at væsken har romtemperatur eller høyere, og rør eller bruk shaker for å sikre at alt løser seg opp.

SHAKE

Bland 1 måleskje MyoCollagen™ med din favorittsmak av MyoProtein™ får å oppnå en synergistisk effekt. Tilsett 3-4 dl vann eller melk og rist i 5-10 sekunder. La shaken stå noen minutter før inntak. Ønsker du annen konsistens varierer du mengden væske.

En shake rett etter trening er en perfekt måte å få i gang restitusjonen så hurtig som mulig. Vi anbefaler også en proteinshake på morgenen for en mer proteinrik start på dagen.

SMOOTHIE

Tilsett 1 måleskje i din favoritt-smoothie. Blend/mix i 5-10 sekunder og du får en smoothie med superkraft!

MER PROTEINRIK MAT

MyoCollagen™ er varmebestandig og fantastisk lett å bruke i matlaging. Den mikses lett og har nøytral smak og lukt. Produktet er perfekt til bruk i suppe, gryterett eller liknende.

Om du liker å bake kan du bruke MyoCollagen™ i diverse bakst som muffins, kjeks, brownies, brød eller pannekaker. Husk en ekstra scoop med dette superproteinet neste gang du kokkelerer!

MyoCollagen™ Næringsinnhold:

Næringsinnhold: Pr 100g pr dosering (10g)
Energi 1502kJ/359Kcal 150kJ/36Kcal
Fett 0g 0g
     hvorav    
-mettede fettsyrer 0g 0g
Karbohydrater 0g 0g
      hvorav    
-sukkerarter 0g 0g
Protein 90g 9g

Ingrediensliste:

Hydrolysert kollagen fra storfe

Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener.

Viktig informasjon:

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Opprinnelse:

Forbrukertrygghet står sterkt i fokus hos MyRevolution. Som et ansvarlig premium brand har vi valgt å kun bruke den beste råvaren som er å oppdrive. Produktet har gått gjennom nøye kvalitettester for å iverta våre kunders sikkerhet.
 

Dyrehold:

Hensyn til dyrehold syns vi imidlertid betyr svært mye, og produsenten vi har valgt overholder de aller strengeste retningslinjene for dyrehold i EU-regelverket. 

Kollagenet blir utvunnet av friske dyr som har blitt behandlet på en etisk og på en bærekraftig måte. Dyrene er heller ikke behandlet med hormoner.