FRI FRAKT OVER 800,-

M-Factor Dark Chocolate 3kg - Vegetabilsk Proteinpulver

Tilgjengelighet: Utsolgt

Dette produktet er midlertidig utsolgt.

Ønsker du å få beskjed når det er tilbake på lager?

M-Factor er en komplett proteinkilde med tilsvarende aminosyreprofil som melk, og har et høyt innhold av aminosyrene leucine og glutamin som er viktige for oppbygging og reparasjon.

M-Factor egner seg for personer med melkeallergi eller laktoseintoleranse, og er glutenfritt.

Kan brukes til vektreduksjon i et kaloriredusert kosthold når det erstatter kaloririke måltider. Proteintilskudd gir bedre metthetsfølelse og forbrenning.

Kan brukes til vektøkning når det tas i tillegg til det vanlige kostholdet og kombineres med karbohydrater og fett. Proteintilskudd støtter oppbygging og restitusjon.

Spesielt egnet i forbindelse med trening.

Bruksanvisning:

Bland 30g pulver (3 måleskjeer) i 2-3 dl væske og rist eller rør ut. La stå i noen minutter før inntak. Inntas som mellommåltid, kombinert med for eksempel frukt og nøtter, eller i tillegg til måltid, 1-3 ganger per dag.

I forbindelse med trening:

Innta 10-30g før og 20-50g rett etter trening, avhengig av kroppsvekt og behov.

Dark Chocolate

Næringsinnhold
Næringsinnhold pr 100g pr dosering 30g
Energi 1544kJ/368kcal 463kJ/110kcal
Protein 75,0g 22,5g
Fett 5,3g 1,6g
Karbohydrat 5,1g 1,5g

Ingrediensliste: Erteproteinisolat, kakao, aroma (sjokolade, vanilje, naturidentisk (NI) 4,0%), fortykningsmiddel (E412, E415), søtningsmiddel (E950, E951*), salt (0,4%)

* Inneholder en fenylalaninkilde

Oppskriftstips:

Som over, bland i Biola-melk naturell og rør inn eple- eller pærebiter.

Bland 2-3 måleskjeer i cottage cheese eller mager kesam (med vanilje er ekstra godt), en most banan, tilsett vann eller Biola-melk til riktig konsistens. Krydre med kanel og kardemomme. Du kan også tilsette ingefær, nellik og muskat - det vil gi en pepperkakelignende smak. 1-2 dråper mandelessens eller romessens kan anbefales.