FRI FRAKT OVER 800,-

Personlig Trening

Personlig trening har blitt veldig utbredt. Mange ser nytten av å få en profesjonell trener til å sette opp et skreddersydd treningsprogram og gjerne også en nøye gjennomtenkt kostholdsplan. dag.

Du finner alle priser og bestiller PT-tjenesten i nettbutikken: http://myrevolution.no/coaching/online-coaching
Fyll ut og send inn et uforpliktende kundeskjema (bla lengre ned på denne siden) og send til din utvalgte coach, så får vi se hva vi kan gjøre for deg.

Det er gratis å sende oss en mail, men tenk først gjennom hva du ønsker å oppnå, hvilke forventninger du har, og om du er innstilt på å jobbe hardt og målrettet for å oppnå det. Du får et spesialtilpasset opplegg basert på en grundig evaluering av deg og dine forutsetninger med support, men det er DU som må gjøre jobben og følge programmet hvis det skal bli resultater av det. En coach vil være din veiviser og peke deg i riktig retning, men veien er det du som må gå. Velger du å gå alle mulige omveier kan du muligens nå målet ditt allikevel, det tar bare så fryktelig mye lengre tid og noen ganger kommer du aldri til målet i det hele tatt. Vi kan være roret på skipet, men det er du som er motoren. Ok, nok metaforer - du skjønner sikkert poenget.

Ha også realistiske forventninger til hva du kan oppnå, og på hvilket tidsperspektiv. Du har brukt mange år på den kroppen som du har når du kommer til oss, da er det ikke gjort over natten å forandre den. Det gjelder altså å ha langsiktige mål og ha tålmodighet, tenk livsstil - og ikke på dette som et kortvarig prosjekt der du faller tilbake til gamle (u)vaner med en gang det er ferdig. Da vil du ende opp der du startet igjen. Hadde dette vært enkelt ville alle gått rundt med drømmekroppen, så hva tror du er årsaken til at langt over halvparten av befolkningen er overvektige og sliter med livsstilsrelaterte sykdommer?

Hos oss får du ikke servert et opplegg og så blir du overlatt til deg selv. Dette skal også være en læringsprosess som unngår at du gjør deg avhengig av en coach resten av livet for å trene og spise riktig. Noen foretrekker selvfølgelig å overlate alt til en ekspert og bare følge et program, så det er mange som har vært hos oss i flere år, med naturlige pauser på grunn av ferie, sykdom eller andre planlagte og uplanlagte situasjoner. Du vil uansett få retningslinjer for hvordan du skal fortsette på egen hånd hvis du kun ønsker en mer kortvarig oppfølging.

En klar og gjensidig kommunikasjon er essensiell for at et samarbeid mellom coachen og deg skal fungere, og for at programmet ditt skal kunne tilpasses din individuelle framgang og behov. Du får derfor et skjema for framgangsrapport som skal fylles ut og sendes inn hver uke, med vekt og måling med fettklype (vi anbefaler at du anskaffer Slim Guide i nettbutikken vår), samt din egenvurdering av ukas framgang og formkurve. Basert på denne rapporten får du eventuelt justert og oppdatert diett og/eller treningsprogram. Gjør du ikke dette selv så vil du heller ikke bli spurt, er dette noe du ønsker sterkt nok så gjør du også den innsatsen som kreves for å oppnå suksess, såpass må vi forvente når du først kommer til oss for profesjonell coaching!


Mette Ulseth, aktiv utøver i bodyfitness, har oppnådd dramatiske resultater siden hun tok kontakt med oss.

Hva skjer nå?

Når du har fylt ut og sendt oss kundeskjema og vi har tatt en komplett gjennomgang av alle opplysninger, får du tilsendt det ferdige oppsettet. Det inneholder komplett programoppsett fra dag til dag. På kostholdsplanen får du en vurdering av ditt kaloriforbruk og anbefalte kaloriinntak, retningslinjer på matvalg, praktisk gjennomføring, oppskriftstips og dagsplan på oppsett fra måltid til måltid - en for treningsdager og en for hviledager (vid behov) (eller annen type trening som kardio med lav-moderat intensitet).

Primært foregår tjenesten via internett/mail.

Vårt coaching-team

Alexander Öqvist er Personlig Trener fra Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm og har erfaring som Personlig Trener på ELIXIA. Nå kan Alexander hjelpe deg som ønsker å komme i bedre form, eller bare å komme igang med treningen, til å oppnå de resultatene du ønsker på kortest mulig tid. Alexander har hjulpet mange kunder under sin tid som PT på ELIXIA og har bred erfaring innen trening og kosthold. Kontakt Alexander på: alexander@myrevolution.no

Last ned Kundeskjema som Word-doc her

Kundeskjema

Det er ønskelig med bilder av deg selv i avslappet positur - forfra, fra siden (venstre + høyre) og bakfra. Vanlig mobilkamera er bra nok, men pass på at du får med alt fra føtter til skuldre. Hvis du skal ha diettplan - husk også å fylle ut skjemaet for bestemmelse av metabolsk biotype lenger ned på siden, en unik metode basert på dokumentert forskning som vil gi ekstraordinære resultater. Du vil snart forstå viktigheten av å få et oppsett som er tilpasset deg og ingen andre!

Kundeskjemaet kan du sende direkte til din utvalgte coach.

For generelle spørsmål, kommentarer, eller feedback, kan du sende email til: pt@myrevolution.no
Navn:
Alder:
Yrke
(stillesittende eller fysisk arbeid):
Høyde og vekt:

Ca fettprosent - Gi oss enten et estimat, mål rundt armer, mage, hofte og lår med målebånd, eller det aller beste som er fettklypen Slim Guide som du bestiller i vår nettbutikk ved å klikke her...

Her er instruksjonsvideo for Slim Guide: http://www.youtube.com/watch?v=6rCOi-RSAsc

Så lenge du måler på samme sted hver uke er det ikke så kritisk hvor du tar målinger, eller at du beregner fett%. Finn fødselsmerker eller lignende referansepunkter som du måler etter.

Suprailiac (over hoftekam):

Mage - 3-5cm over navlen og 2-4cm til siden for midtlinjen:

- 3-5cm under navlen og 2-4cm til siden for midtlinjen:

(OBS: målingene skal IKKE tas rett under eller over navlen pga bindevev som vil gi en kunstig høy måling)

Lår (sitt og strekk ut beinet foran deg, hvil foten på en stol og mål midt mellom hofte og kne, eller mål på innsiden hvis forsiden er vanskelig):

Kun for kvinner - Triceps (strekk ut armen foran deg og mål under ”henget”): Kun for menn - Bryst (midt mellom skulder og brystvorte):

Subscapularis (skrått under skulderblad) kun hvis mulig:

Treningserfaring - hvor lenge og hvilken type trening) og nåværende treningsprogram, gjerne styrkenivå i forskjellige øvelser:

Daglig og ukentlig aktivitetsnivå (intensitet og varighet). Hvor hardt og hvor lenge utøver du annen type trening enn styrketrening?

Hvor ofte ønsker eller har du mulighet til å trene henholdsvis styrketrening og kardio/annen trening?

Oversikt over kosthold, en typisk dag - inkluder mat du liker og ikke liker, oppgi omtrentlige tidspunkter på måltider og treningsøkt:

Målsetning, kortsiktig – denne treningsfasen (2-3 muskelgrupper du vil prioritere, vekt eller fettprosent, styrke, annet): Målsetning, langsiktig (det kommende året):

Sykdommer, matintoleranser, allergier, skader som må tas hensyn til:

Spørsmål for å bestemme metabolsk biotype

Disse spørsmålene kan du svare på før du tar de praktiske testene til slutt. Nummerer svarene dine i et separat dokument hvis du ønsker. Bemerk også i hvilken grad beskrivelsene passer og/eller om det kan være situasjonsbetinget:

1. Du er på en buffet der du kan spise så mye du vil av mat fra hele verden, og det er ingen regler akkurat i dag - du skal altså IKKE si meg hva du ville spist for å være "sunn" eller fornuftig, eller hva du tror jeg vil høre - vær helt ærlig her! Hva forsyner du deg mest og minst av? Kjøtt- og fiskeretter som er fete og salte, magre wok, kjøtt og fiskeretter, ris, spagetti og poteter, pizza, taco, frokostblandinger, salat, frukt og grønnsaker, kaker, desserter og sjokolade?

2. Når du spiser store porsjoner ris, potet, brødmat eller havregryn (og lite annet tilbehør), hvordan har du følt deg da? Mett med høy energi eller trøtt, oppblåst og sugen på noe søtt, fett eller salt like etterpå?

3. Kan du gå lenge uten mat og spise noen få store måltider gjennom dagen, eller blir du fort sulten etter et måltid og liker å spise mindre porsjoner ofte og regelmessig?

4. Foretrekker du å spise en stor frokost og lunsj og mindre på kveldstid, eller kan du hoppe over frokost og spise større måltider senere på dagen? Eller en kombinasjon?

5. Vil du karakterisere deg som en ”stayer” og tålmodig person, som liker å følge en fastsatt og detaljert plan over lengre tid uten større forandringer - og du kan bli stresset og gretten av avvik eller uforutsette endringer i planen din? Eller er det mer interessant å stadig prøve noe nytt og spennende, og du blir kanskje fort lei av rutiner?

6. Relatert spørsmål: er du en langdistanse person som tåler mye og lange treninger av moderat intensitet, eller er du en mer eksplosiv sprinter-type som liker å kjøre hardt - men har lavere utholdenhet og begrenset toleranse for høy treningsmengde?

7. Fryser du lett og kan få gåsehud, eller er du varm og har følelsen av hetetokter?

8. Er du ”A-menneske” som sovner raskt om kvelden og spretter opp av senga om morgenen? Eller er du ”B-menneske” som liker å sove til utpå dagen og heller våkner til utpå dagen og kvelden, og kan ligge våken lenge før du sovner?

9. Er du en analytisk og logisk person med sans for detaljer og nøyaktighet, eller en kreativ, drømmende person som heller ser de store og langsiktige perspektivene?

10. Kan du gjøre ting på impuls og bare hoppe i det på et øyeblikks varsel, eller foretrekker du å planlegge på forhånd før du gjør noe?

11. Liker du å få bekreftelser på at du gjør ting riktig og utveksle dine opplevelser og erfaringer med andre, eller er du mer selvdrevet av natur og vil helst gjøre ting for deg selv uten andres innblanding?

OBS! Vi forutsetter at du ikke har skader eller sykdommer som setter begrensninger eller medfører forverring ved et hardt fysisk treningsopplegg, samt større eller mindre endringer i kostholdet.

Kommentarer Skriv en kommentar