FRI FRAKT OVER 800,-

Proteinpannekaker med Blåbær

Er du klar for enda en proteinrik og superenkel pannekakeoppskrift? Here we go!

Blåbær proteinpannekaker

Ingredienser

20g havregryn

10g kokosmel

30g proteinpulver vanilje

2 ts gresk yoghurt/ mager kesam

1/2 banan eller 2 ss eplemos

1 egg/ 2 eggehvitter

1 ts fiberhusk

1/2 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

litt salt

0,25-0,5 dl melk/ vann

30g blåbær (jeg brukte frosne)

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene, UNTATT blåbærene, sammen med en stavmikser eller lignende. Når det er godt blandet kan du forsiktig vende inn blåbærene og stek i vei (jeg brukte cocosa når jeg stekte dem). Anbefaler å lage små klatter når du skal steke dem, så det ikke blir så vanskelig å vende dem.

Blåbær proteinpannekaker

Jeg valgte å toppe blåbær pannekakene mine med sukrinmelis og blåbær. Mmmm!