FRI FRAKT OVER 800,-

Proteinpannekaker ala Christina Strøm Fjære

Proteinpannekaker smaker godt, har mye proteiner (duh) og er raske og enkle å lage.

Med et par enkle grep kan de inneholde lite karbohydrater, lite fett eller en fin blanding av karbohydrater, fett og proteiner.

IMG_0262

Ingredienser

30g MyoProtein Mocca Chocolate

1 moden most banan

2 egg eller 1 egg og 1 hvite

60g  Toro glutenfri kakemiks eller glutenfri melblanding

Knuste havregryn

1ss sukrin gold

Et par dråper stevia vanilje

Kardemomme, salt og stevia etter smak

Litt natron

Pittelitt vann

Fremgangsmåte

Bland først egg, bananer og vann.

Bland så inn det tørre.

Stekes i panne, og er best når de ikke er helt gjennomstekt og med litt av røra på toppen og et dryss sukrin. HEAVEN!

Christina beskriver smaken slik:

Bare husk at de smaker en blanding mellom hveteboller, banankake og et eller annet annet sykt digg og halvkvalmende

Vel bekomme!