FRI FRAKT OVER 800,-

Nydelige nutellakuler med MyoProtein Mocca Chocolate

Kristine Økern har produsert et nydelig stykke konditorhimmel vi har vært så heldige å få lov til å dele med dere. Er du på utkikk etter en noe sunnere helgesnack eller bare noe kos til proteinkaffen burde du prøve disse.

De ser helt nydelige ut, gjør de ikke?

Nutella-kuler

Slik går du frem:

Punkt 1

Det første du bør gjøre er å trylle sammen Nutella-miksen. Det gjør du med følgende ingredienser:

  • 2 dl hasselnøtter
  • 4 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss yacon sirup
  • 1 ss kokosolje
  • 1/2 ts salt

nutellamix

Punkt 2

Slik håndterer du ingrediensene:

  1. Rist hasselnøttene i ovnen i 8 minutter på 200 grader
  2. Gni av skallet. Et tips er å putte alle hasselnøttene i et kjøkkenhåndkle og brette det sammen
  3. Deretter ruller du hasselnøttene på hverandre mens de er inne i kjøkkenhåndkle
  4. Ha nøttene i en foodprosessor eller blender og kjør det til en smørlignende masse
  5. Ha i de resterende ingrediensene og kjør til alt er godt blandet
Punkt 3

Nå skal vi piffe opp herligheten med følgende ingredienser:

  • 1 dl hjemmelaget nutella (som du nettopp har laget)
  • 0,5 dl melk eventuelt kokosmelk
  • 1 dl MyoProtein Mocca Chocolate
  • 1 ss kokosmel
Punkt 4

Ingrediensene vi nevnte i punkt tre bruker vi på følgende måte:

  1. Bland melken inn i nutellaen
  2. Rør inn proteinpulver og kokosmel
  3. La stå i fem minutter
  4. Rull kuler

Nutella-kuler

Så er det i grunn bare å begynne å nyte. Takk til Kristine Økern for denne fenomenale oppskriften.