FRI FRAKT OVER 800,-

Healthy Peanut Butter Cups

Healthy Peanut Butter Cups

Peanøttslaget

3 ss naturlig peanøttsmør

2 ss cocosa extra virgin

2 ss sukrinmelis

stevia dråper english toffee

(1 scoop proteinpulver vanilje - for å få tykkelse - valgfritt)

Sjokoladelaget ( x2, bunn og topp)

2 ss cocosa extra virgin

1-2 ss raw cacao powder/ bakekakao

2 ss sukrinmelis

Fremgangsmåte

Smelt sammen det første sjokoladelaget,, rør godt, hell et tynt lag i former og sett de i fryseren i ca 15 min. Når det første sjokoladelaget har stivnet, begynner du å lage peanøttslaget. Først smelter du sammen cocosa og peanøttsmøret, så kan du tilsette resten av ingrediensene å helle det over sjokoladelaget i formene.

Deretter skal det settes i fryseren igjen, i ca 20-30 min, før du smelter det siste sjokoladelaget og hellet det også over. Når alle lagene er på plass kan du la det stå i kjøleskapet så lenge du vil. Om du er utålmodig og vil spise med det samme, sett de tilbake i fryseren i ca 15 min igjen. Men husk at de bør oppbevares i kjøleskapet.

Det går selvfølgelig helt fint å bare ha ett sjokoladelag, smak og behag;-)

Disse vil bli veldig myke og smelter på tungen!