FRI FRAKT OVER 800,-

Ettåring markløfter og knebøyer bedre enn de fleste voksne

Vi har alle sett bildene av smårollinger som sitter i bunnen av en perfekt knebøy, men jeg tror aldri jeg har sett en smårolling utføre en knebøy eller et markløft som på videoene under.

perfect squat

Markløft, ett år

[video type="youtube" clip_id="fWRbaaH9YWc" width="580" height="300" autoplay="false" autohide="false" controls="true" disablekb="false" fs="false" hd="false" loop="false" rel="false" showsearch="false" showinfo="false"]

Jeg klarer heller ikke å bestemme meg om jeg synes det jeg ser er utrolig kult eller skremmende. Hva synes du? Verdens kuleste kid og pappa eller er det barnemishandling vi ser?

Faren er profesjonell strongman.

Knebøy, to år

[video type="youtube" clip_id="UyTKYYt1GIA" width="580" height="300" autoplay="false" autohide="false" controls="true" disablekb="false" fs="false" hd="false" loop="false" rel="false" showsearch="false" showinfo="false"]