FRI FRAKT OVER 800,-

Nytt produkt i Norge: MyoCollagen™ 300g

Tilgjengelighet: På lager

 348,-

Produktbeskrivelse

MyoCollagen™ er et såkalt kollagent protein, enzymatisk spaltet (hydrolysert) som sikrer maksimalt opptak og biotilgjengelighet. MyoCollagen™ er basert på storfe, men er så eksepsjonelt rent (97%) at det er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber.
 • Lynrask levering
 • Fri retur
 • Trygg netthandel
 • Fri frakt over 800,-
 • Tilleggsinformasjon

  Superproteinet du ikke visste du manglet!

  MyoCollagen™ er et såkalt kollagent protein, enzymatisk spaltet (hydrolysert) som sikrer maksimalt opptak og biotilgjengelighet. MyoCollagen™ er basert på storfe, men er så eksepsjonelt rent (97%) at det er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber.

  MyoCollagen™ har nøytral smak og lukt, og det blander seg kjapt og lett både i kaldt og varm væske.

  Det nye familiemedlemmet erstatter på ingen måte MyoProtein™, men brukes som et tilleggsprodukt for å oppnå en synergistisk effekt.

  Nøkkelegenskaper med MyoCollagen™:

  • Fantastiske 97% protein

  • Tas lett opp i kroppen og har en svært høy biotilgjengelighet

  • Virker betennelsesdempende (anti-inflammatorisk)

  • Oppbyggende, anabol effekt

  • Styrker bindevev, ledd og skjelett

  • Støtter oppbyggingen av hud, hår og negler.

  • Øker din restitusjon

  • Optimaliserer immunforsvaret ditt

  • Mikses lett i både kald og varm væske

  • 100% nøytral smak og lukt

  • Inneholder ingen allergener

  • INGEN GMO

  HVA GJØR MYOCOLLAGEN?

  OPTIMALISERER RESTITUSJON

  Den oppbyggende effekten gjør MyoCollagen™ til et produkt i særklasse for å sikre optimal restitusjon og oppbygging etter harde treningsøkter

  GJENOPPLIVER HUDEN DIN

  Kollagene proteiner forsterker barrierefunksjonen i huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, som derved reduserer rynker og opprettholder den ungdommelige mykheten.

  STYRKET HJERNEFUNKSJON OG MOTORIKK

  MyoCollagen™ inneholder glycin som fungerer som en nevrotransmitter involvert i motorikk og nervebaner.

  GJØR DEG STERKERE

  Glycin støtter også syntesen av hovedenergisubstratet for arbeidende muskler (ATP).

  DYPERE OG BEDRE SØVN

  Kollagene proteiner som tas ved leggetid tilfører aminosyren arginin som stimulerer naturlig veksthormon i løpet av natten og gir bedre søvnkvalitet.

  MER ENN "BARE" ET PROTEIN

  Kollagene proteiner er noe de fleste av oss har store mangler av i det moderne kosthold, der vi nesten utelukkende spiser rent kjøtt fordi vi har blitt forestilt at det er det sunneste.

  Tradisjonelt sett har imidlertid menneskene alltid laget mat ved å bruke kjøtt PÅ beinet som ble tilberedt med lavere temperaturer over flere timer, for eksempel i gryteretter. Bare spør bestemor og oldemor! Under denne prosessen ble de kollagene proteinene oppløst og trakk inn i muskelkjøttet sånn at kroppen kunne nyttiggjøre seg det. Alternativt ble beinene kokt kraft på, som så ble konsumert med kjøtt eller som base i for eksempel supper.

  Aminosyrer som glycin, glutamin og prolin, som det finnes svært mye av i kraft eller langsomkokt kjøtt på beinet, bidrar til å helbrede lekkasje i tarmcelleveggen, og denne lekkasjen er en del av årsaken til at mange har matintoleranser/-allergier og i verste fall utvikler inflammasjoner og autoimmune tilstander.

  Ved å innta kollagene proteiner vil du altså få en betennelsesdempende (anti-inflammatorisk) effekt og bidra til å gjenoppbygge tarmcelleveggen. Dette vil forebygge eller til og med helbrede flere av de negative helsemessige effektene folk går rundt med uten å vite årsaken.

  Utover vitaminer og mineraler er kollagenpeptider en svært god kilde til glykosaminglykaner som kondroitin, glukosamin, hyaluronsyre, heparin og keratin som går rett ut i knokler og ledd samt alle deler av kroppen hvor disse trengs. Du oppnår positive effekter på hud og hår, ledd, skjelett, tenner, øyne, arterier og mye, mye mer.

  SLIK BRUKER DU MYOCOLLAGEN™

  Bland 1 måleskje i 2 dl vann, juice, kaffe, te, smoothie eller liknende. Sørg for at væsken har romtemperatur eller høyere, og rør eller bruk shaker for å sikre at alt løser seg opp.

  SHAKE

  Bland 1 måleskje MyoCollagen™ med din favorittsmak av MyoProtein™ får å oppnå en synergistisk effekt. Tilsett 3-4 dl vann eller melk og rist i 5-10 sekunder. La shaken stå noen minutter før inntak. Ønsker du annen konsistens varierer du mengden væske.

  En shake rett etter trening er en perfekt måte å få i gang restitusjonen så hurtig som mulig. Vi anbefaler også en proteinshake på morgenen for en mer proteinrik start på dagen.

  SMOOTHIE

  Tilsett 1 måleskje i din favoritt-smoothie. Blend/mix i 5-10 sekunder og du får en smoothie med superkraft!

  MER PROTEINRIK MAT

  MyoCollagen™ er varmebestandig og fantastisk lett å bruke i matlaging. Den mikses lett og har nøytral smak og lukt. Produktet er perfekt til bruk i suppe, gryterett eller liknende.

  Om du liker å bake kan du bruke MyoCollagen™ i diverse bakst som muffins, kjeks, brownies, brød eller pannekaker. Husk en ekstra scoop med dette superproteinet neste gang du kokkelerer!

  MyoCollagen™ Næringsinnhold:

  Næringsinnhold: Pr 100g pr dosering (10g)
  Energi 1502kJ/359Kcal 150kJ/36Kcal
  Fett 0g 0g
       hvorav    
  -mettede fettsyrer 0g 0g
  Karbohydrater 0g 0g
        hvorav    
  -sukkerarter 0g 0g
  Protein 90g 9g

  Ingrediensliste:

  PEPTIPLUS®XB Hydrolysert kollagen fra storfe

  Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener.

  Viktig informasjon:

  Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

  Opprinnelse:

  Forbruker trygghet står sterkt i fokus hos MyRevolution. Som et ansvarlig premium brand har vi valgt å bruke den beste råvaren som er å oppdrive. Produktet har gått gjennom nøye kvalitettester for å iverta våre kunders sikkerhet. Kollagenet blir utvunnet av friske dyr som har blitt behandlet på en etisk måte. Dyrene er heller ikke behandlet med hormoner.
 • Kundeomtale (2)
  Skjul kundeomtale

  Mitt favorittkollagen

  Jeg har prøvd flere ulike typer kollagen og foretrekker absolutt MyoCollagen. Det har ingen smak og løser seg lett opp i væske. Jeg bruker kollagen som skjønnhetsmiddel (for hud, hår og negler), for immunforsvaret og generelt for helsen. Blander kollagen også inn i smoothie og havregrøt til jentene mine :)

  Sara, 27.02.2017

  Det beste jeg har brukt

  Jeg bruker myoprotein fordi kollagen styrker hud, ledd, negler og tarmceller. Det virker også betennelsesdempende ved å bidra med gunstige aminosyrer. Dette kollagenet er det beste jeg har brukt. Det har ingen smak og blander seg utrolig lett ut i mat, både kald og varm.

  Helene, 27.02.2017